De “Vaccinatie Maffia”

Waarom de Australische “Vaccinatie Maffia” wanhopig probeert Dr. Sherri Tenpenny de mond te snoeren

Terwijl we in Nederland nauwelijks kritische geluiden horen in de media over vaccinaties en de mogelijke consequenties daarvan, is er in Australië een ware strijd gaande om de “Vaccine Maffia”, zoals Mike Adams ze noemt.[i] Een strijd waarin de Vaccine Maffia zo ver gaat dat ze doodbedreigingen uit aan het adres van kritische wetenschappers zoals Dr. Sherri Tenperry, die de praktijken en resultaten van vaccinaties wagen te betwijfelen. Wat staat er eigenlijk op het spel? Wat mag de bevolking daar niet weten over vaccinaties?

De Australische vaccine industrie, zo bleek recentelijk, is doodsbenauwd dat de bevolking van Australië de waarheid zou ontdekken omtrent vaccinaties, de giftige stoffen die het bevat (zoals kwik) en de groeiende mondiale epidemie van door vaccinaties beschadigde kinderen. Om die reden hanteren ze een maffiastijl censuur om alle bijeenkomsten waar Dr. Tenpenny spreekt te boycotten, en proberen ze zelfs de overheid zo ver te krijgen dat haar reisvisum wordt ingetrokken zodat ze in het geheel Australië niet meer binnenkomt. Bijkomstig neveneffect is evenwel dat Dr. Tenpenny door de bevolking als een held wordt gezien, die bovendien wereldwijd de aandacht vestigt op de immorele en Gestapo achtige censuur tactieken van de vaccinatie industrie.

Toch claimt de vaccinatie industrie dat hun immunisatie aanbevelingen voor de menselijke veiligheid zijn gebaseerd op solide wetenschappelijk onderzoek. Vanwaar dan deze immorele tactieken om criticasters uit te schakelen? Elk “solide” wetenschappelijk onderzoek zou immers de kritische toets met onafhankelijke vragen van sceptici over de risico’s en voordelen van vaccinaties moeiteloos moeten kunnen doorstaan. Maar precies daar wringt de schoen. Er is geen sprake van wetenschap, maar van dogma’s. Want elke “wetenschap” die zich schuldig maakt aan intimidatie en zelfs doodbedreigingen van onderzoekers om ze de mond te snoeren, is een fraudeleuze pseudowetenschap. Het is propaganda om de bevolking te kunnen vaccineren, en dat terwijl het in veel gevallen helemaal niet blijkt te werken en in bepaalde gevallen zelfs schadelijk is gebleken.

Dat de vaccinatie industrie een frauduleuze pseudowetenschap is blijkt ook uit het feit dat de resultaten vaak gebaseerd zijn op opzettelijk gefalsifieerd “wetenschappelijk” bewijs. Zo meldt het Courthousenews.com dat twee voormalige virologen van farmaceutisch bedrijf Merck dierlijke antistoffen hadden toegevoegd aan menselijk bloed om “bewijs” te leveren dat hun vaccinaties werkten. Terwijl ze wisten dat het menselijke immuunsysteem nooit dergelijke antistoffen zou produceren en hun laboratorium testscenario op geen enkele wijze het echte leven representeerde. Het management van Merck was hiervan op de hoogte en keurde dit onderzoek goed. En Merck is geen uitzondering. Dat het hier om grote criminele zaken gaat blijkt ook uit het feit dat zelfs het VS Departement van Justitie, die nagenoeg nooit dergelijke machtige corporaties voor de rechter daagt, GlaxoSmithKline een boete van enkele miljarden oplegde voor crimineel wangedrag; een farmaceutische bedrijf dat overigens ook in Nederland is gevestigd.

Recentelijk nog stierven 13 mensen in Italië na het inenten van vaccinaties, en enkele maanden daarvoor ondervonden een grote groep jonge vrouwen ernstige gezondheidsklachten nadat ze met het HPV vaccine waren ingeënt. Van de door de Wereld Voedsel Organisatie goedgekeurde vaccines voor jonge Afrikaanse vrouwen is bekend dat er sterilisatie chemicaliën werden toegevoegd om zwangerschap te voorkomen. Een van Centers for Disease Control’s (CDC) topwetenschappers gaf openlijk toe dat er een grootschalige cover-up was van data die een verband lieten zien tussen vaccinaties en het toenemende aantal gevallen van autisme. De mainstream media, zoals gewoonlijk, schonk hier geen enkele aandacht aan. Zoals ze ook aan het gruwelijke feit dat 98 miljoen Amerikanen werden geïnjecteerd met het Simian Kanker virus als onderdeel van het nationale poliovaccinatie programma in de jaren 1960-70 totaal geen aandacht schonken. Volgens Mike Adams allemaal voorbeelden van de verborgen ‘mondiale depopulatie agenda’ waar kopstukken als Bill Gates zelfs openlijk over spreken, maar wat door menigeen op voorhand vaak onterecht wordt afgedaan als complotdenken.

[i] http://www.globalresearch.ca/why-is-australias-vaccine-mafia-desperately-trying-to-silence-dr-sherri-tenpenny-a-brilliant-scientific-researcher/5424417

Leave a Reply